Ma a nemzetközi csúcsgasztronómia elképzelhetetlen Angus marhahús nélkül. Az Angus egy olyan márkanévvé fejlődött, 
amit világszerte a legmagasabb élvezeti értékkel párosítanak.

A globalizáció korában, a nemzetközi trendek hatására hazánkban is nő az igény a minőségi marhahús iránt.
A fogyasztók egyre tudatosabbak és igényesebbek. Megkövetelik a hús nyomon követhetőségét, az ismeretlen eredetűeket kerülik,  
preferálják a biztonságos forrásból származó és egészséges élelmiszereket. 

Több mint BIO.  Grass Fed Beef.

A mai modern kor embere a bőség kosarából válogathat.  De milyen szempontokat szükséges figyelembe vennie, milyen kritériumok mentén hozza meg döntését, mire koncentráljon a helyes választás érdekében?

Egy tápanyag maximalizált étrend nem képzelhető el állati fehérjék nélkül. Ezt sok kutatás bizonyítja; egyes vitaminok, ásványi anyagok illetve nyomelemek szinte pótolhatatlanok alternatív forrásokból.

De, egyáltalán nem mindegy milyen állati fehérjéhez jutunk hozzá.

Az a szarvasmarha, amelyik legeltetve, szabadon tartva természetes táplálékát fogyaszthatja, köszönve gyomorszerkezetének, a zöld táplálékát  minőségi fehérjévé tudja konvertálni, amely gazdag a gyulladáscsökkentő omega-3 zsírsavakban, A- és E-vitaminban, valamint linolsavban, ami fontos antioxidáns így nagy szerepe van az immunrendszer optimális működésében.  Ha nem az ő természetes táplálékát kapja, akkor szervezetében eltolódik az omega-3 és az omega-6 zsírsav aránya, mégpedig az omega-6 felé, ami gyulladáskeltő.

Ha a szempontrendszerünk élén az EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS áll, akkor kénytelenek vagyunk 100% GRASS FED, azaz LEGELTETETT, nem abrakon felnevelt forrásból származó marhahús mellett dönteni.

Az ellenőrzött ökológiai (bio) gazdálkodásból származó, kiváló minőségű "Bora Beef" alapanyag számos elkészítési lehetőségeivel maximális elégedettséget és garanciát nyújt fogyasztóinak.  

  • A "Bora Beef"  2 éves kor körüli marha húsából készül. Ekkorra már rendelkezik a hús a karakteres, jellegzetes ízzel.   
  • A hús legalább 21 napos érlelés után kerül csomagolásra. Az érlelés folyamán lesz lágy, szaftos. 
  • Értékesítés konyhakész, felcímkézett vákuumcsomagolásban történik.
Előrendelést folyamatosan fogadunk. A következő lehetőségek közül választhat a kedves fogyasztó:
  • VESEPECSENYE (FILET)
  • HÁTSZÍN (STEAK)
  • ROSTÉLYOS (STEAK)
  • FARTŐ (STEAK)
  • COMB
  • TAFELSPITZ
  • LAPOCKA
  • NYAK
  • LÁBSZÁR
  • SZEGY
  • PÖRKÖLTNEK VALÓ
  • DARÁLTHÚS

Továbbá összeállítottunk egy olyan, háziasszonyok által nagyon kedvelt 10 kg-os "MIX csomagot"  amely fajlagos kg ára kedvezőbb mint egyedi választás esetén.  A kiváló "fejtől-talpig" hasznosítás változatosságot és kreativitást eredményez a konyhában.