Gazdaságunk, a bio Aberdeen Angus Marhatenyészet 2 telephelyen működik. Állományunk téli szállását a Hortobágy határán, Budapesttől 176 km-re, az M3-as autópálya polgári kijáratától néhány km-re fekvő Borockás tanya biztosítja. 
A Borockás kúriát már 1810-ben említette az összeírás, mint az egri káptalani uradalom egyik legkorábbi majorja. A major eredetileg juhtartásra volt berendezkedve, amit 2009 nyarán  bio Aberdeen Angus marhateleppel egészítettünk ki

A legeltetési szezonban Újszentmargitán, a Hortobágyi Nemzeti Park gyepterületének változatos vegetációja biztosít egészséges táplálkozást, kellemes környezetet, továbbá téli takarmányt réti szénabála formájában állataink számára.

A Hortobágyi Nemzeti Parkkal kötött megállapodásunk alapján garantálunk egy környezettudatos gazdálkodást, a gyepek természetkímélő kezelését és hasznosítását. Elősegítjük a természeti értékek megóvását, a természetes állapot fenntartását, helyreállítását. Továbbá hozzájárulunk a ritka, a kihalástól veszélyeztetett madarak élőhelyeinek védelméhez.